Amaryllis online

Amaryllis Amaryllis bestellen Amaryllis webshop

Amaryllissen bringer foråret ind i dit hjem når det er koldt ude. Vi kan ganske vist ikke levere det virkelige forår til dit hjem, men vi er sikker på, at du vil få meget glæde af at have en amaryllis stående i stuen. Denne smukke løgblomst er ren nydelse - på køkkenbordet, i et skab eller i din stue! Fluwel hjælper dig med at gøre foråret til virkelighed.

Amaryllisløg forkultiveres, så de er klar til plantes. I et køligt rum efterlignes vinteren, da blomsterløgene først kommer i gang med væksten efter vinterhvilen. Løgene står i kølerummet allerede i efteråret. Så snart amaryllissen mærker varmen i stuen vil den tro, at foråret er kommet, så den begynder at blomstre - midt om vinteren!

Amaryllis fra vores netbutik

I vores webshop vil du finde et stort udvalg af amaryllisser. Fluwel har en masse erfaring med at sælge og levere amaryllisløg, så tag et kig i vores katalog og vælg dine favoritter fra vores farverige udvalg. For hvert produkt er der en beskrivelse og kan du kigge på smukke billeder.

Hvad er hemmeligheden bag en smuk amaryllis? Kvaliteten af løget er afgørende. Mange kunder frygter, at der ikke kommer blomster fra amaryllisløget. Men erfarne blomsterløgavlere forstår sig selvfølgelig bedre på blomsterløg end lægmanden. Derfor anbefaler vi at stole på vores kyndige avlere og medarbejdere når du handler blomsterløg. Hos Fluwel har vi den erfaring, der skal til.

Amaryllis hele året igennem

Amaryllisser tilbydes hovedsageligt om vinteren. De fleste ordrer kommer ind i december, når de almindelige blomsterløg allerede er udsolgt og vores kunder stadig er på udkig efter smukke farver til jul. De første måneder af året er efterspørgslen ligeledes stor.

Amaryllissen er et nemt blomsterløg. Derfor skal bestillingen ligeledes foregå nemt og ligetil. Hos os kan du vælge og bestille produkterne hjemme fra din lænestol eller undervejs og bestillingen kan bekræftes med det samme. Amaryllisløgene sendes af sted hurtigst muligt. Din tillid er vores inspiration. Vi håber du bliver tilfreds med dit køb og kommer igen næste år.

Amaryllis bestellen buiten het seizoen