Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse https://www.fluwel.dk/

Fluwel VOF (hollandsk registreringsnummer: 37148151), herefter benævnt Fluwel, giver alle besøgende adgang til https://www.fluwel.dk/ (“Website”) og inviterer besøgende til at købe de varer, som vi tilbyder på vores Website.

Fluwel forbeholder sig retten til at ændre i eller slette indholdet til enhver tid, uden forudgående varsel.

Begrænsning af ansvar

Fluwel stræber efter at opdatere og supplere Websitets indhold så ofte som muligt. Trods vores indsats kan noget af indholdet vise sig at være ufuldstændigt eller ukorrekt.

Vi påtager os ingen garanti for korrektheden af indholdet på Websitet. Indholdet kan ændres til enhver tid, uden forudgående varsel fra Fluwel.

Fluwel tager forbehold for at der kan optræde tastefejl og programmeringsfejl i priser og anden produktinformation. Kunder kan ikke indgå bindende aftaler med Fluwel på grundlag af sådanne fejl. Vi har ingen kontrol over tredjepartswebsider og kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse websider.

Ophavsret

Alle de materialer, der findes på Websitet, er Fluwels intellektuelle ejendom og må ikke kopieres, distribueres eller overføres på nogen måde uden forudgående skriftligt samtykke fra Fluwel, medmindre andet er angivet.

Øvrigt

Ansvarsfraskrivelsen kan ændres fra tid til anden.