Blomsterløg - tulipaner

Tulipaner er vidunderlige planter, der fascinerer både børn og voksne. Det er ikke så underligt, at tulipanen er den mest populære af alle løgblomster. Når folk taler om blomsterløg, mener de almindeligvis tulipaner. Der findes dog også andre sorter af blomsterløg. Vi hos Fluwel er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af blomsterløg i vores webshop.

Blomsterløg - sorter

I vores netbutik vil du f.eks. finde amaryllisser, som plantes i potte og sættes indendørs. Denne plante vil med sine dejlige blomster gøre din stue til et endnu smukkere sted - midt om vinteren!

  • Til indendørs brug anbefaler vi Amaryllis. Denne farverige blomst vokser hjemme i stuen.
  • Vi elsker narcisser! Narcissen har særlig betydning for Fluwel. Hvorfor? Det kan du læse mere om på vores hjemmeside.
  • I webshoppen kan du finde mange flere sorter af blomsterløg, blandt dem nogle mindre kendte og almindelige sorter.
  • Vores superstjerne er og bliver tulipanen. Tulipanen er en vigtig del af vores virksomhed og det afspejles i vores store sortiment af tulipanløg samt i det faktum, at vi har dedikeret en temapark til vores tulipaner: Fluwel’s Tulpenland.

Tulipaner bringer foråret til din have. Det berømte blomsterløg har virkelig fortjent sin plads. Tulipaner fascinerer med deres intense farver, har mest karakter samt er meget trofaste. Bladr igennem vores sider for at finde din perfekte tulipan. Vi leverer de bestilte produkter i efteråret, det bedste tidspunkt at plante tulipanløgene ud i haven.

Tulpenland 

Fluwel’s Tulpenland - en temapark om blomsterløg. Som det fremgår af navnet sætter parken tulipanløg i fokus. De besøgende kommer her for at lære mere om tulipanens historie samt de talrige muligheder, tulipanen har at byde på når det gælder haveindretning. En tur for hele familien - både informativ og underholdende!

Hollandske blomsterløg - tulipaner

Holland er verdensberømt som tulipan-landet. Fluwel sælger ægte hollandske tulipaner, som vi selv dyrker i Zijpe i Nordholland. Kom og besøg os i foråret, når tulipanmarkerne står i blomst - bedst kombineret med en tur til Fluwel’s Tulpenland. Tror du, at du kan skelne mellem forskellige sorter af tulipaner? Og det tror vi, du gør! Tulipaner er jo noget helt særligt.

Tulpenland bloembollen

Bloembollen tulpen Nederland