Blomsterløgblandinger

Hos Fluwel tilbyder vi ikke kun enkelte blomsterløg. Vi er også meget stolte af vores blomsterløgblandinger, der har skaffet os stor international anerkendelse. Fluwel-blandingerne består af blomsterløg af forskellige sorter, der passer godt sammen, så de giver et harmonisk blomsterbed samt blomstrer på samme tid - alt, hvad man kunne forvente sig af en højkvalitets blanding.

Blomsterblandinger, hvorfor?

Blomsterløgene i vores webshop sælges normalt hver for sig i små mængder. Det er Fluwel kendt for. Vi tilbyder blomsterløgene til vores kunder i mængder, der er velegnet til udplantning i haven. Vores kunder fortæller os tit, at de f.eks. har plantet narcisser i en cirkel omkring et træ eller nogle tulipaner i et frodigt tulipanbed for at hjælpe foråret på vej i deres haver. Er det ikke lidt kedeligt med bare en slags, en farve?

Kunder der har spørgsmål er velkommen til at tage kontakt til Fluwel. Vi bliver ofte spurgt om mulige kombinationer af blomsterløg: “Vil det se flot ud hvis jeg planter disse blomster sammen i grupper?”. Vi sidder klar at besvare dine spørgsmål, men vi er hellere et skridt foran. Det er derfor vi har udviklet vores egne blomsterløgblandinger: kombinationer af forskellige slags blomsterløg, der passer flot sammen og blomstrer samtidigt. Med en blanding kan du nyde et farvestrålende forår!

Skab kontraster med blomsterløg

Hvad er smukt? Det har vi ikke et konkret svar på. Der findes mindst lige så mange meninger om blomsterløg, som der er blomster. Hvad der gælder for et vellykket blomsterbed, gælder også for et lækkert måltid eller en stilfuld kjole: kontrast og harmoni skal gå hånd i hånd. Man skal vælge blomster, der passer fint sammen i form og størrelse. Men man kan også forsøge at skabe kontraster - helt enkelt med en anden farve eller forskellige væksthøjder.

Blanding-trends

Skønne blandinger er ikke bare et spørgsmål om smag, men også om mode. Det, vi finder smukt i dag, ville have været utænkeligt for nogle årtier siden. Mode er i konstant forandring og varierer meget fra land til land og fra sted til sted. Fluwel har mange kunder i hele verden. Vi er derfor bekendt med de forskellige trends. Engelske kunder f.eks. er typisk på udkig efter symmetri. Fluwel sælger også mange blomsterløg til den anden side af Atlanterhavet. Europæerne siger tit at alt er større i USA. Dette gælder også for tulipaner. Amerikanere elsker store planter med klokkeformede blomster. Vi forsøger at finde blomsterløg, der falder i vores kunders smag. Blomsterløgblandingerne er både moderne og friske og tager udgangspunkt i vores egen samt publikums smag.

Carlos’ blandinger

Blomsterløg er Carlos van der Veeks lidenskab. Carlos er medstifter af Fluwel og en kendt narcissamler. Han er den kreative ånd bag vores blomsterløgblandinger. Han henter inspiration fra flere hollandske og internationale blomsterkunstnere og udvikler blandinger, der er i fuldstændig harmoni. De kan bestilles fra vores webshop. Billederne giver et fint indtryk af, hvordan blandingen vil se ud i din have. Når du besøger vores temapark Fluwels Tulpenland har du mulighed for at hoppe på “blomstertoget” og tage et kig i den have, som Carlos har etableret omkring sin gård.

Køb blomsterløgblandinger online

I vores brugervenlige webshop kan du hurtigt og nemt bestille blomsterløg hos Fluwel. Det fungerer anderledes end f.eks. at bestille klæder eller bøger. Blomsterløg kan ikke fås hele året. De bliver først leveret lige før plantning. Vores blomsterløg er meget populære og bliver til tider udsolgt tidligt på sæsonen. Det anbefales derfor at bestille løgene i god tid.