Blomstrende løgblomster

Blomst eller løg? Uanset hvad, der kom først - de hører uadskilleligt sammen. Man kunne også spørge, hvorfor folk planter blomsterløg, men svaret er klart: på grund af de alsidige, dejlige løgblomster, der kommer ud fra dem! I vores webshop kan du direkte se, hvad du kan vælge imellem: fra tulipaner til hyacinter over krokusser til amarylliser. Selv den vilde vintergæk er en løgblomst. Andre kendte prydblomster, som roser, er ikke med i sortimentet, fordi de ikke kommer fra løg.

Løgblomster i blomst

De farvestrålende løgblomster forbindes ofte med foråret, selv om der også findes sorter, der blomstrer om efteråret. Blomsterløg findes i utallige arter verden over. Hos Fluwel arbejder der hollandske blomsterløgeksperter, der forsyner kunder i hele Europa med kvalitetstulipaner, påskeliljer, hyacinter og meget mere. Vi er ægte blomsterløgentusiaster - og vores glæde giver vi gerne videre til vores kunder.

Hos Fluwel køber du ikke blomster, men blomsterløg. Hjemme hos dig - i din have, i potte eller i vase - springer de ud og bliver til løgblomster. Løgblomster fra Fluwels webshop bringer foråret med sig til haven eller stuen, allerede om efteråret! Desuden vil du finde mange gode tips og råd hos os.

Forårsblomstrende blomsterløg

Nogle af de mest populære løgblomster springer ud allerede i foråret. Krokusser, påskeliljer, hyacinter og tulipaner er derfor symbol for foråret. Der er fortsat stor efterspørgsel på forårsblomstrende stauder. Udover kendte sorter har vi også mindre almindelige sorter, såsom allium, fritillaria og muscari. Størstedelen af de blomsterløg, som du finder i Fluwels webshop, er forårsblomstrende blomster.

Sommerblomstrende blomsterløg

De fleste planter har den egenskab, at de afblomstrer om sommeren. Der findes dog også eksempler på sorter, der blomstrer fra sommer. De kan plantes sammen med forårsløgblomster, så haveentusiaster kan glæde sig over en længere blomstring i haven. Liljer er de bedst kendte sommerblomstrende løgblomster, men pleione er også velegnet, da den blomstrer fra sent forår til tidlig sommer.

Efterårsblomstrende blomsterløg

Efterårsblomster er sjældne blandt blomsterløg. Det er normalt underarter af de ovennævnte løg, som er specielt avlet til at sætte farve på haven om efteråret. De omfatter en del særlige lilje- og krokusarter. Vil du vide mere om efterårsblomstrende løgblomster, så kan du læse om det i vores webshop eller ved at tilmelde vores nyhedsbrev.

Vinterblomstrende blomsterløg

Blomsterløg har brug for deres vinterdvale for at kunne forberede sig til foråret. Det er dog også muligt at nyde blomstrende løgblomster om vinteren. Plant for eksempel amaryllis i en krukke, som du kan sætte i stuen. Rumtemperaturen får løget til at ‘tænke’, at foråret allerede er kommet.

Blomstrende løgblomster er smukke året rundt og ses i haver og hjem verden over. Det er derfor, Fluwel er så vild med blomsterløg! På vores website og i vores webshop vil du selv opdage, hvor entusiastiske vi er.