Forsendelse af blomsterløg

En af Fluwels vigtigste opgaver er at levere blomsterløg. Vores online-butik er startpunktet: her kommer dine ordrer ind og her finder du ikke kun de blomsterløg, du leder efter, men også de oplysninger, du har brug for. Fluwel ønsker at skabe et digitalt centrum for blomsterløg, hvor man kan finde fakta om blomsterløg og bestille smukke hyacinter, tulipaner, narcisser og meget mere.

Blomsterløg fra Nederlandene

Fluwel er hjemme i Holland, blomsterløglandet, verdensberømt for sine tulipaner og andre løgblomster. I Holland vil du finde nogle af verdens vigtigste blomstermarker. Takket være Hollands lange tradition inden for løgeksporten har vi de bedste betingelser for at levere blomsterløg i både store og små mængder.

De fleste ordrer fra vores webshop er forholdsvis små: nogle tulipanløg til have, altan eller terrasse, som bringer foråret til dit hjem. Disse forsendelser forløber gnidningsløst og sendes til hele Europa. For større ordrer er du velkommen til at kontakte os. Store mængder kan leveres til reduceret pris.

Fragt

Det koster penge at sende blomsterløg. Derfor beregner vi os fragtomkostninger. Naturligvis forsøger vi at holde omkostningerne nede for at gøre det attraktivt og billigt at bestille blomsterløg. Vi har forskellige fragtpriser afhængig af i hvilket land kunden bor. Jo tættere du bor på Nederlandene, jo lavere bliver fragtpriserne. Det er altså ikke så dyrt at bestille løg i Danmark.

Blomsterløg online

Det er billigt, enkelt og effektivt at købe blomsterløg online. Vil du vide mere? Så besøg vores forlystelsespark Fluwels Tulpenland, hvor både børn og voksne kan lære alt om løgblomster, især den mest populære af dem alle - tulipanen. Selvfølgelig kan du også finde meget information på vores hjemmeside.