Hyacintløg

Hyacintløg

Der er stigende efterspørgsel efter hyancintløg. Lige så vel som der findes trends indenfor alle mulige andre områder, så findes det naturligvis også i blomsterløgverden, og det er hyacinten et levende bevis på. For et par år siden havde denne smukke blomst mistet meget af sin popularitet. Salget af hyancinter faldt drastisk. Man fandt blomsten gammeldags og foretrak andre blomster. I mellemtiden er hyacinten dog blevet retro: hyacinten dukker ofte op i haver og kommer frem i rampelyset ved kulturelle begivenheder. Vi kan lide det!

Hyacinter byder på en dejlig duft, både indendørs og udendørs. De kan med fordel placeres i din butik eller hjemme hos dig. Hvor er det dejligt at komme hjem til et hus, hvor det dufter af forår! Hyacinter i potter kan placeres i vindueskarmen, men tager sig om muligt endnu smukkere ud på bordet. Hyacinten er en lækker blomst, der nyder at være centrum for opmærksomhed!

Hyacintløg i haven

Hyacinten kommer oprindeligt fra Mellemøsten, men den har vist sig at kunne modstå vores klima. Hollandske blomsterløgforædlere og -avlere har gennem århundrederne udviklet utallige nye hyacinter. Alene i Holland findes der over 2000 sorter. Alt for mange til at plante dem alle i din have, så man skal vælge. Der er dog nok at vælge imellem!

Hyacintløg kan anvendes til forskellige formål og plantes på forskellige måder. Planter du blot en gruppe hyacinter i haven, så giver det et meget klassisk indtryk. Hyacintens tilbagevenden til rampelyset skyldes derfor mest dens moderne anvendelser. Du kan f.eks. plante dine hyacinter i blomsterbede med andre blomster, så det virker som om du har spredt dem rundt i bedet. Kun smukke blomster som hyacinten kan med fordel plantes på denne måde.

Køb hyacinter hos Fluwel

Du kan nemt købe hyacinter online i Fluwels webshop. Løgene leveres til dit hjem, så du selv kan plante den på original vis. Hyacintløgene kommer i efteråret, når de skal plantes. Vil du først få mere at vide om hyacinten? På vores webside finder du alle mulige tips. Men selvfølgelig er du altid velkommen til at kontakte os.