Alle hyacinter

Hyacinterne er tilbage! I nogle år har hyacinten måske stået lidt i skyggen af andre forårsløg, men med urette! Heldigvis har mange blomsterløg-entusiaster genopdaget hyacinten. Ikke så mærkeligt, da hyacinter er smukke blomster med masser af karakter. Kendte blomsterhandlere og havearkitekter bruger dem gerne i deres arbejde. Køb også hyacinter hos os!

Hyacinter har brug for din kreativitet! En sammenplantning af ti ensartede blomster ser måske lidt kedelig ud. Planter du hyacinter i forskellige farver sammen i grupper, så vil blomsterne give et smukt syn i blomsterbedet. Det er meget nemt at kombinere forskellige sorter af hyacinter: farverne har hver sin karakter og personlighed, men de passer harmonisk sammen.

Hyacinter kan bruges til mange formål afhængigt af sorten og havens størrelse. Tænker du på at plante enkelte blomster i en uformel, naturlig have, med kun få blomster pr kvadratmeter, så vil det skabe en skøn stemning af forår. Hyacinter kan være så smukke! De fortjener din opmærksomhed.