Liljeløg

Liljer

Blomsterløgenes styrke ses i liljens særlige historie. Liljer har mange ansigter. Fra et enkelt blomsterløg er der opstået en smuk palet af blomster - alle sammen elegante og enestående. Liljer er meget karakteristiske og har en masse kvaliteter. Hos Fluwel er vi meget glade for denne blomst, som du tydeligt kan se i vores udvalg!

Liljer har karakter. Liljer har deres egen vilje. Alle, der arbejder med liljer bør tage hensyn til dette. Liljer kan ikke lide at blive taget op af jorden og skal plantes igen ret hurtigt. Liljen trives bedst i kold jord med varm sol. Mange liljer skal - som andre blomsterløg - plantes om efteråret, men nogle sorter foretrækker at blive plantet tidlig forår (marts/april). Læs grundigt vores information!

Liljeløg

Liljen er en løgvækst. Hver lilje begynder som et løg, som indeholder al den energi og vitalitet, som er nødvendig for at frembringe en meget smuk lilje under blomstringsperioden. Hvornår det sker afhænger af, hvilken sort du har købt. Der findes liljer, der som de fleste løgblomster blomstrer i foråret, mens andre liljer blomstrer senere. Det er en enestående og fantastisk kvalitet, da de fleste løg er allerede afblomstret om sommeren, mens disse liljer minder os om forårets dejlige farver og tager os tilbage til foråret.

Folk er ofte lige så fascineret af liljeløg som af selve liljen. For eksempel, i Kina spiser man liljeløg, og de betragtes tilmed som en delikatesse. Det er noget særligt, at sådan et lille løg kan frembringe sådan en storslået blomst! Liljen er smuk, yndefuld og karakteristisk med sine farver og dufter. Køb vores liljeløg og plant dem om vinteren eller foråret, så du kan nyde hvad disse naturvidundere har at byde på.

Køb liljer online

Det er let at bestille billige og unikke liljer hos Fluwel, nøjagtig som du kan forvente af os. Du kan læse mere om blomsterne i produktbeskrivelserne. Der findes meget at vælge mellem: smukke, fine former, lyse farver, blomster af højeste kvalitet. Køb liljeløg online og plant dem i din have, så du kan nyde den særlige karakter af denne berømte blomst.