Alle narcisser

Levering efter 21. september

Narcissen (påskeliljen, pinseliljen) blomstrer tidligt. Når græsset endnu ikke er kommet i vækst og træerne stadig er nøgne, står påskeliljen og blomstrer i mange smukke farver: gult, orange, rosa og hvidt. Der findes til og med tofarvede narcisser. De er et særligt højdepunkt i vores sortiment og giver med deres gyldne glans sommerstemning i haven. Narcisser gør folk glade, da de varsler forårets komme og markerer, at vinteren er overstået.

Narcisser hjemme hos dig

Hvis jorden i din have er frugtbar og næringsrig, kan narcisser blive meget gamle. Nogle sorter af narcisser er hjemmehørende i Danmark. For eksempel tilhører pinseliljen og påskeliljen narcisfamilien. Det er da ikke så underligt, at narcisser kan blomstre flere år i træk uden at det kræver meget pleje og pasning.

Narcisser hos Fluwel

Vil du opleve mangfoldigheden af narcisser på nært hold, kan vi anbefale Fluwels udstillingshave, Belkmerweg 22 i Burgervlotbrug (Zijpe, Holland). Her vil du finde en af de største samlinger af narcisser i verden. Fluwel elsker narcisser - det siger sig selv. Derudover tilbyder vi et hav af unikke og specielle narcisløg i webshoppen.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3