Blomsterløg

Alle blomsterløg samles hos Fluwel. Viden, kunst og handel mødes hos Fluwel. Vi er aktive i hele Europa. I de senere år er Fluwel blevet et kendt navn i den internationale verden af blomsterløg. Fluwel har meget at byde på, ikke kun for landmændene, men også for forbrugerne. Det fremgår tydeligt af vores hjemmeside, ligesom de mange andre projekter, Fluwel er involveret i. Vi har samlet al information omkring blomsterløg til dig, her på websiden!

Information om blomsterløg på Fluwel.dk

På vores webside kan du læse alt om blomsterløg. Fluwel.com er primært en online butik. I vores webshop kan du købe smukke blomster og unikke blandinger. Derudover vil du finde masser af information om blomsterløg på vores website. Læs alt om blomsterløgets lange historie i Holland og andre steder i verden. Fluwel er et mødested for viden!

Tulpenland - alt om tulipaner

Tulpenland

Vores temapark Tulpenland tilbyder en uforglemmelig oplevelse. Rejs verden over i tulipanens fodspor frem til den tid, hvor den blev symbol for Holland. En park fuld af information om blomsterløg - og så er det også sjovt! Den lange rejse, der finder sted i en smuk skov i Zijpe, starter i Himalaya og fører dig til kongelige slotte, kanalhuse, særlige attraktioner og en dejlig blomsterhave. Der er endda plads til kunst, da blomsterløg også er inspirationskilde for kunstnere. Videre findes der en solrig terrasse med udsigt over de vidtstrakte blomstermarker omkring Zijpe.

Tips til løgblomsterhaven: en nyttig blog

Bloembollentips

Udover Fluwel.dk har vi også en blog, bulbflowergarden.com, hvor Carlos van der Veek, medejer i Fluwel, giver tips og råd om blomsterløg. Afhængig af årstiden fortæller Carlos alt du skal vide om blomsterløg. Selvfølgelig kan du også stille spørgsmål via sociale medier, hvor Carlos kan svare på de spørgsmål, du måtte have. Ægte blomsterløgservice!

 

Zwiebol – Zwiebol – blomsterløg for børn!

Zwiebol

Børn der har besøgt Tulpenland kender ham nok allerede: Zwiebol, vores maskot. Denne venlige tegneseriefigur viser sig at være næsten lige så stor ekspert som Carlos. På vores webside Zwiebol.com kan børn, udover fantastiske spil, tegneserier og sjove historier, også finde tilgængelig information om blomsterløg. Zwiebol.com er Fluwels legeplads. Så lad os se, om der vokser tulipaner i sandkassen…


 

Hos Fluwel er der blomsterløg overalt

Fluwel er centrum for blomsterløg. Vores gård i Zijpe, Holland, ligger ikke langt fra Fluwels Tulpenland og er udgangspunkt for verdens handel med blomsterløg. Vi sælger tulipaner, påskeliljer, hyacinter og andre blomsterløg til kunder i hele Europa. Ønsker du at bestille blomsterløg? Gør det nemt og hurtigt på vores website. Fluwel sidder klar for at hjælpe dig!

Fluwel Tulpenland