Alle tulipaner

Vi er vilde med tulipaner! Tulipanernes blomsterpragt indvarsler en ny havesæson og symboliserer, at foråret er på vej. Tulipaner minder os om forårets første varme dage - at drikke kaffe i haven, omgivet af blomstrende tulipaner, og nyde livet. Blomstrende tulipaner gør os glade og sætter farve på haven i foråret!

Tulipaner fra Holland

Tulipaner har en lang historie bag sig i Holland. Tulipanen kom til Holland fra Tyrkiet i den “hollandske guldalder” (16. til 17. århundrede) og blev et symbol på Holland. Alle elsker tulipaner, og det gjorde de også dengang. I dag trækker de hollandske tulipanmarker masser af turister fra hele verden år efter år. Takket være vores webshop er det blevet meget nemt at købe hollandske tulipaner i Danmark.

Tulipaner hos Fluwel

Vi har et hjerte for tulipaner. I vores webshop vil du finde et stort udvalg af højkvalitets tulipaner i alskens farver og former. Alle blomster i sortimentet egner sig godt til at blive plantet i haven. Vi leverer tulipanerne hjemme hos dig om efteråret, så du straks kan plante blomsterløgene ud i haven. Det er ganske nemt at plante tulipaner. Råd og tips til plantning finder du her på vores webside.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5